Rapport från GRAMMAS KÖK
Det har varit en underbar vårdag här på Egina, vi har klippt ner växter o rensat i GRAMMAS trädgård, och jag mår hyfsat bra efter min operation, rösten blir lite trött bara, men det kanske är skönt för min omgivning om jag inte pratar på så mycket ett tag framöver......
här kommer veckans recept, denna gång är det nåt som jag ej prövat ännu, men blev överförtjust då jag såg det, och tänker ha det på GRAMMAS meny i sommar
VITA BÖNOR KOKTA SOM RISOTTO
fräs lite lök o vitlök i olja
tillsätt lite vitt vin o hönsbuljong + 500g kokta vita bönor, låt koka ihop c:a 5 min
rör ner riven parmesan,persilja & rivet citronskal, salt o peppar efter smak
låter ju hur gott som helst, även om det inte är ett grekiskt recept
väl värt att pröva
hör av Er med synpunkter
Chris på GRAMMA
Kommentarer
Trackback