VECKANS RECEPT från GRAMMAS KÖK

Nu närmar sej vår öppning av GRAMMA med stormsteg så det är en hel del att stå i, ska ändå ge Er ett litet recept som passar bra på Påskbordet både i Sverige och Grekland.
TAHINI DIP
Tahini används ofta här i Grekland speciellt nu då det är fasta före Påsk, den är rik på kalcium,järn o protein, finns att köpa i hälsokostaffärer.
5-6 tsk citron jos
2 krossade vitlöksklyftor
3 msk hackad persilja
4 msk tahini ( sesam pasta )
havssalt
kör allt i en mixer till en jämn dip    tillsätt lite vatten om för hård
Servera med fullkorns bröd, selleri och tomat
Kali orexi
Chris på GRAMMA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0