Våra mat kurser

Laga mat på en grekisk ö!

 

Välkomna till Egina, en av den grekiska övärldens vackraste pärlor, bara en timmes resa från Aten.

Hit till den pittoreska lilla staden, med det ljuvliga klimatet, en gång det nyupprättade Greklands huvudstad, är du välkommen på ett spännande matäventyr.

Här får du lära dig att kombinera två av världens bästa vegetariska kök - det grekiska och det indiska, med ayurvedisk inriktning.

 

Jag som leder kurserna heter Christina Plöjer och är utbildad och erfaren kock med en speciell kärlek till vegetariska rätter.

I Egina stad driver jag sedan många år tillsammans med min man den lilla krogen GRAMMA, ett stenkast från hamnen.

Maten lagar vi tillsammans i GRAMMAs kök och sedan äter vi ute på vår lummiga gård och talar om knep att hålla oss friska, vackra och glada.

Vi kommer att jobba på förmiddagarna kl 9-13 och sedan har ni resten av dagen på er att sola, bada och utforska vår vackra ö. Egina har en levande historia sedan antikens dagar och här finns fantasieggande arkeologiska lämningar, bl a det vita Efaia-templet högt över havet, likaväl som trivsamma fiskebyar och undangömda stränder.

 

Sex dagars kurs innehåller:

-         grunder i köket

-         vegetarisk matlagning

-         grekiska specialiteter

-         tillagning av ett meze-bord  med 6-8 smårätter varje dag

-         ingredienser och ett förkläde ingår

 

Dessutom kommer jag att berätta en del av mina hemligheter inom alternativ medicin för ett positivt tänkande

 

Max sex deltagare per kurs

Kostnad 475€ per person

Kostnader för resa och inkvartering tillkommer

 

Kurser under maj och september månad 2012

 

Anmälan och förfrågan på [email protected]

 

Bra boende som vi rekommenderar    www.aegina-electra.com


Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Jag hoppas att du fortsätter med att skriva nya inlägg till din blogg - den har verkligen potential :)!

2012-01-12 @ 23:55:06
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0